Virksomheder DESOI

INJEKTIONSTEKNOLOGI OG INDUSTRITEKNIK - MADE IN GERMANY

Som en af de førende producenter af injektionsteknologi og produkter inden for forsegling, sanering og vedligeholdelse af bygninger, er vi din pålidelige partner inden for industriel teknik. Siden grundlæggelsen i 1979 har virksomheden stået for innovation i udviklingen af systemer og løsninger inden for disse to områder.

På hovedkvarteret for vores familievirksomhed i Kalbach - midt i Tyskland - beskæftiger vi i øjeblikket 90 medarbejdere. Som et medarbejderejet selskab, sætter vi uddannelse og menneskeligt ansvar højt, og har i årevis uddannet både nye kommercielle og tekniske kræfter med succes. .

Den fortsatte udvikling af vores innovative produkter bidrager til solid vækst i virksomheden - og dermed til skabelsen af sikre arbejdspladser i regionen. Over 50 procent af vores ordrer kommer fra udlandet. Samlet set har vi samarbejdspartnere i 22 lande, der sælger det samlede udbud af teknik fra DESOI på deres steder rundt omkring på kloden.

For altid at være up to date, er vi vant altid at holde tæt kontakt til vores kunder og partnere, samt planlæggere, ingeniører og specialister fra alle områder. Derudover bidrager vores medlemskaber i internationale foreninger og organisationer til en regelmæssig udveksling af know how.